Sneaker Stories – expo street team

Over de tentoonstelling

Iedereen heeft er wel een paar in de kast staan en ze zijn niet meer uit het straatbeeld, videoclips en van de catwalk weg te denken. Sk8-Hi, Chuck Taylor, Cortez, Stan Smith, Air Jordan, Air Max en ga zo maar door! De sneaker hoort standaard bij onze outfit en we kunnen en willen vooral niet meer zonder.

Achter elke sneaker zit wel een verhaal. Je eerste paar, dat ene model dat je altijd al wilde hebben of een sneaker die zó lekker loopt dat je ‘m al jaren koopt. Of juist dat afgetrapte paar sneakers dat al tien festivals heeft overleefd of je zelfgepimpte sneakers.  

 

Deze sneakers en de sneaker stories van Arnhemmers zijn te zien in de tentoonstelling. 

Sneakerteam op straat in Arnhem!
Het sneakerteam gaat de straat op om sneakerdragende Arnhemmers te fotograferen en kort te interviewen. Wie weet kom je het sneakerteam de komende tijd tegen op straat. 

Stuur je sneakerselfie in!
Heb jij een favoriete sneaker en wil je deze graag showen? Maak dan een sneakerselfie van jou met je sneakers en verstuur deze voor 20 mei op naar programma@rozet.nl. Zorg dat je de foto in hoge kwaliteit opstuurt. De ingezonden sneakerfoto’s maken ook deel uit van tentoonstelling.
 

3 juni t/m 31 augustus 

Rozet Centrum, Kortestraat 16, Arnhem 

 

De tentoonstelling Sneaker Stories Arnhem maakt onderdeel uit van ME, MYSELF AND I

Het volledige ME MYSELF AND I programma vind je op rozet.nl/mode 

Lees meer
Lees minder