Dress up!

Twijfel uit, inspiratie aan! Tijd om met plezier voor je kledingkast te staan. Dress Up voor twee mooie mode workshops in Rozet.

Dress Up voor twee mooie mode workshops in Rozet.  

Tijdens de workshop ‘De liefdesspiegel’ deelt Maame Joses (singer songwriter (The Voice) en personal stylist) praktische adviezen, die ze put uit 20 jaar podiumervaring en haar werk als personal stylist bij Zalando.
In de workshop ‘AAN’ geeft Caia Mangelsdorf (Image Consultant ) jou advies over kledingkleur, -stijl, make up, haar en accessoires. 

De workshops duren 3 kwartier. Kun je niet kiezen tussen beide workshops? Boek ze dan allebei. Je hebt een leuke middag en gaat naar huis met tips en trics over jouw garderobe en outfits! 

Programma
10:00 Inloop
10:30 Start intro ronde 1
10:45 Start workshopronde 1
11:30 Einde ronde 1 en Inloop ronde 2
12:00 Start intro ronde 2
12:45 Start workshopronde 2
13:00 Einde 

WORKSHOP – DE LIEFDESSPIEGEL – De Liefdesspiegel – Maame Joses
Maame Joses, singer songwriter (The Voice) en personal stylist. Ik help je om je zelfverzekerd, vrouw en vrij te voelen in je lijf en leven. Zonder kledingstress of werk/gezin schuldgevoel. Sinds 2007 woon ik met mijn dochter Ella in Arnhem. Toen zij 1,5 jaar was ontdekte ik temidden van een persoonlijke crisis de impact van mijn kledingstijl op mijn zelfbeeld, moederschap en werk. 

Je staat voor de kledingkast. Het puilt uit maar je hebt niks om aan te trekken. Zelfs die ‘ik-ben-10-kilo-aangekomen’ broek past niet meer. Je start de dag met twijfel over je outfit, maar eigenlijk wil je er geen omkijken naar hebben. Herkenbaar?  

Adem in. Adem uit. Je hoeft niet af te vallen of verstand te hebben van mode. Vanaf nu heb je een kledingkast maatje. Je nieuwe mantra? ‘Ik voel me lekker in mijn lijf en kleren.’  

Tijdens deze workshop deel ik praktische adviezen vanuit 20 jaar podiumervaring en als Zalando personal stylist.  

Je verdient het om in een spiegel te kijken die zegt: Ik hou van jou. Daarom ga je met nieuwe ogen leren kijken naar je lichaam en wat erbij past. We pakken je kleding frustraties aan. Hiermee bespaar je kostbare tijd en maak je van je kledingstijl een geheim wapen. Twijfel uit, inspiratie aan!  

Jouw Stijl
Jouw Lijflied

WORKSHOP – AAN!
Een kast vol maar niets om aan te trekken? Of heb jij jouw kast zó goed uitgemest dat er weinig overgebleven is? Zoek je inspiratie voor kleding die past bij hoe je er nú uitziet? Of ben je van binnen veranderd en wil je dat ook van buiten laten zien?  

Caia Mangelsdorf is Image Consultant en vrouw. Zij weet hoe goed het voelt wanneer je happy bent met hoe je eruit ziet. Caia stelt graag haar kennis en ervaring tot je beschikking. Dus als jij een gericht advies wil over kledingkleur, -stijl, make up, haar en accessoires of je zoekt gewoon ideeën en inspiratie, geef je snel op voor deze unieke sessie en ervaar hoe soms kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken!

17 juli, 10.00-11.30 uur & 11.30-13.00 uur
Rozet Centrum
20,00
Inschrijven activiteit
Dress up!